Kids : Napapijri

Napapijri werd in 1987 geboren in de schaduw van de Mont Blanc, Europa’s hoogste berg. Er werd daar een nieuwe betekenis gegeven aan outdoor kleding door een Italiaanse fabrikant van reistassen. Hij deed dit door innovatieve materialen en aandacht voor stijl te combineren. Deze Iitaliaanse fabrikant liet zich inspireren door de ver ontwikkelde en grootste expedities die in de vorige eeuw plaats vonden en de dappere ontdekkingsreizigers die van hun levens unieke reizen maakten. Het eerste item van Napapijri, de iconische Bering tas, vatte dit alles samen en werd een heel belangrijk artikel.
De bekendste Napapijri jas is het Rainforest Jack. Een regen- en winddichte jas, met een heerlijk zachte binnenkant. Een jas voor regenachtige dagen in eigen land, maar ook perfect voor een skivakantie.
De jassen hebben een capuchon, rits aan de zijkant en een groot logo voorop. De Rainforest Jackets zijn er in verschillende kleuren.
Een andere populaire Napapijri jas is de Skidoo model, een extra gevoerde jas met een hoge kraag. Nóg beter geschikt voor de koudere weersomstandigheden dus. Rond de middel van de Skidoo jas zit een elastiek, waardoor je de jas kan tailleren. Ook deze jas is er in verschillende kleuren en voor zowel dames als heren. Het logo op deze jas is wat kleiner, maar nog steeds niet te missen!
Ook tal van leuke hoodie's en sweaters, rugzakken ...
 
 

Created by Pixular